Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011

EUROPEAN SATELITE

SAT Image

ΕΝΑΡΞΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ. ΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΒΡΟΧΕΣ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ, ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ.ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΥΨΟΜΕΤΡΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 800μ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 1000μ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΤΟΝΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ Χ/Κ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΗΡΕΙΑ. ΕΝΤΟΝΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΧΑΝΙΩΝ.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ:

ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΠΙΔΕΊΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ Κ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ 9bft, ΤΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ Κ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ. Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΕΚ ΝΕΟΥ ΠΤΩΣΗ Κ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΓΕΤΟΣ. ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ΥΕΤΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΟΡΕΙΝΟ ΟΓΚΟ ΤΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΙΝΔΟ.ΥΦΕΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΑΥΡΙΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΝΕΦΕΛΩΔΕΙΣ ΜΕ ΕΝΤΟΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΥΨΟΜΕΤΡΑ >800μ. ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΥΨΟΜΕΤΡΑ >450μ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΠΤΩΣΗ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΑΠΟ 3oC- 8oC ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ Κ ΝΕΑ ΠΤΩΣΗ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,
ΤΕΟ ΚΑΛΥΒΑΣ-ΔΕΡΔΕΜΕΖΗΣ