Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

ΑΙΣΘΗΤΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ....14-10-11

ΑΙΣΘΗΤΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΑΝΙ ΑΝΤΟΝΕΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤ.ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.
Ο ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Κ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ,  ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΛΛΑ Κ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΧΩΡΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 1000μ ΥΨΟΜΕΤΡΟ), ΗΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΑΔΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΡΑΓΔΑΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΙΣΘΗΤΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΒΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ  Κ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Κ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΕΝΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1200μ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.
Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΑΠΟ 15oC ΕΩΣ 20oC ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ  ΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΑΠΟ 10oC ΕΩΣ 17oC ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ 13-14oC ΕΝΩ  ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΠΙΠΕΔΑ ΟΠΟΥ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ +5, +6oC ΚΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΕ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ 12οC!! ΠΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΙΣΧΥΡΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.

ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!

Ευχαριστώ πολύ,
Τεό Καλύβας-Δερδεμέζης
ερ.μετεωρολόγος- προγνώστης