Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ....

1-9-2011

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Κ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΑΦΗΣΑΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Κ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥ!
ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚ ΜΕ ΜΟΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΟΑ ΟΜΩς ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ!

ΑΙΘΡΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΑΠΟ ΒΒΑ ΜΕΤΡΙΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΣΕ ΙΣΧΥΡΟΥΣ (6bft). ΕΝΩ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΑΠΟ ΒΒΔ ΜΕΤΡΙΟΥΣ.
Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΑΝΟΔΟ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΑΠΟ 18-38oC ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ..ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ 4-5 ΒΑΘΜΩΝ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΘΗΤΑ

ΧΑΡΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.

Ευχαριστώ πολύ, ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
Τεό Καλύβας-Δερδεμέζης
ερ.μετεο-προγνώστης.